Česko
Gamereactor
novinky
Final Fantasy XIV

Vracíme se k Final Fantasy XIV v dnešním GR Live

Připojte se k nám a zažijte další dobrodružství v tomto speciálním dodatečném streamu.

HQ

Začátkem tohoto týdne jsme se pustili do Final Fantasy XIV v GR Live, ale protože hra je tak masivní, nemohli jsme přesně pokrýt vše, co jsme chtěli, a to ani ve dvouhodinové speciální edici GR Live. Dnes se tedy vrátíme zpět do Eorzy.

Jako obvykle najdete stream zde na domovské stránce GR Live. Začneme od obvyklého času 16:00 BST/17:00 SELČ, ale stejně jako v případě posledního streamu poběží dvě hodiny místo jedné, takže očekávejte, že skončíme kolem 18:00 BST/19:00 SELČ.

Mezitím se podívejte na náš předchozí živý přenos níže, abyste se dozvěděli o všech našich dobrodružstvích.

HQ

Přidružené texty



Načítá se další obsah