Česko
Gamereactor
životní styl

Netflix bude příští tři roky vysílat zápasy NFL na Štědrý den

Streamer dále pokračuje ve svém úsilí o živé vysílání.

HQ

Netflix neustále zvyšuje své úsilí o živé vysílání a za poslední rok jsme viděli golfisty PGA a jezdce F1 soutěžit o pohár, Toma Bradyho opékat, plánovat boxerské zápasy a později v tomto roce se na streamera dostanou i zápasy NFL.

Netflix podepsal dohodu s National Football League o tom, že streamerovi na další tři roky přinese zápasy NFL na Štědrý den. Tato dohoda se vztahuje na všechny regiony, ve kterých je Netflix k dispozici, a na streameru budou vysílány dvě hry. Pokud jde o to, jaké budou a kdy jsou naplánovány, můžete se na to podívat níže.


  • Kansas City Chiefs vs. Pittsburgh Steelers v 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens vs. Houston Texas v 21:30 GMT / 22:30 CET

Pokud NFL nesledujete, ale zajímáte se o to jen částečně, oba zápasy by rozhodně měly stát za zhlédnutí, protože v každém z nich bojují buď velmi konkurenceschopné, nebo slibné týmy, a stejně tak se zápasy budou konat jako součást předposledního týdne základní části, což znamená, že každá výhra bude nanejvýš důležitá pro ty, kteří se pokusí vyhrát Super Bowl (nebo potřetí v řadě pro Chiefs...) nadcházející sezónu.

Toto je reklama:
Netflix bude příští tři roky vysílat zápasy NFL na Štědrý den


Načítá se další obsah