Líbánky jsou u konce, protože Max (dříve HBO) začíná zavádět dodatečný poplatek pro uživatele, kteří chtějí sdílet svůj účet s přáteli nebo rodinou. Za dalších 8 $ měsíčně si předplatitelé mohou ke svému účtu přidat jednoho dalšího člena. Tato osoba získá plný přístup ke službě s vlastním přihlášením, ale s omezením na jedno zařízení najednou.
Tato funkce je v současné době k dispozici pouze přímým předplatitelům a vylučuje ty, kteří se přihlásí k odběru prostřednictvím balíčků s jinými poskytovateli. Zavádění již bylo zahájeno v USA a v příštích 12 až 18 měsících se bude celosvětově rozšiřovat, se zvláštním zaměřením na Evropu a Austrálii.
Stejně jako Netflix a mnoho dalších, které prošly stejnou transformací, je cílem zvýšit počet platících předplatitelů – a následně zvýšit příjmy.
Sdílíte v současné době svůj účet Max s někým jiným?
